Follow Me on Pinterest

Prajitura cu cocos, caramel si ciocolata

Serves 5
1 ora
Prajitura cu cocos, caramel si ciocolata

8 Responses to “Prajitura cu cocos, caramel si ciocolata”

  1. Am facut aceasta prajitura, nu este una dintre cele mai aspectuoase insa este foarte buna. Astazi sunt la a doua tura. Abia astept sa se raceasca sa o savuram. Pupici.

  2. Ma bucur ca iti place! Nici eu nu ma asteptam la un rezultat atat de bun atunci cand am conceput-o 🙂 Nu esti sigura care zice ca e foarte buna, am mai auzit asta de la cateva persoane 😀 Spor la bucatarit! Pupici!

  3. Yamiiiii ca buna….

  4. Multumesc, e foarte buna!

  5. pentru tava cu dimensiunile specifice trebuie sa dublez cantitatile sau imi ies 2 prajituri in tava cu dimensiunile astea?

  6. Pentru o tava de unica folosita (din aceea rotunda, din aluminiu) cantitatile raman aceleasi dar prajitura nu iese cu 2 straturi, iese asa cum am postat-o prima oara. Pt o tava mai mare (26×33 cm), dublezi cantitatile.

  7. Buna, am gasit aceasta reteta si vreau sa o fac neaprat , intrebarea mea este urmatoarea: se poate folosi frisca lichida cu procent de grasime mai mic? Nu prea am vazut la noi frisca de genul asta si ma gandesc daca afecteaza cumva reteta un procent mai mic. Multumesc 😀

  8. Foloseste cu incredere, si eu am incercat si a fost ok! Cu multa placere!

Leave a Reply

Connect with Facebook


Copyright © 2011-2017 Bubulina Gospodina Toate drepturile rezervate. All rights reserved.